Bungalow

De Ommer Bungalow is een geschakelde bungalow (66 m2) met 3 slaapkamers welke zijn voorzien van 6 boxspringbedden met dekbedden en kussens. Het toilet is apart van de badkamer en in de badkamer vind je een wastafel, bubbelbad en douche je in het bad. Prijs Ommer Bungalow 3 nachten voor 6 personen is € 534,20 (incl. toeristenbelasting en bedlinnen)
Deze Bos Bungalow is een vrijstaande eenvoudige bungalow (64 m²) met 3 slaapkamers welke zijn voorzien van 6 boxspringbedden met dekbedden en kussens en 2 slaapkamers hebben een eigen wastafel. In de badkamer vind je een wastafel, toilet en douche. Prijs Bos Bungalow 6p. voor 3 nachten voor 6 personen is € 491,20 (incl. toeristenbelasting en bedlinnen)
Deze Bos Bungalow bij Bungalowpark Ommerland is een vrijstaande eenvoudige bungalow (48 m²) met vrij uitzicht op het bos. De 2 slaapkamers zijn voorzien van 4 boxspringbedden met dekbedden en kussens. Prijs Bos Bungalow 4p. 3 nachten voor 4 personen is € 455,80 (incl. toeristenbelasting en bedlinnen)