Wout Vereecken

Wout Vereecken, geboren 13-02-1985 te Sas van Gent. Opgegroeid tussen de (reserve)Belgen. Het Bourgondisch genieten, in een omgeving waar meest mooie producten uit zee en land op je bord springen, is met de paplepel ingegoten. De tegeltjeswijsheid “Ons Zeeuwen ben zuunig” is niet van toepassing in het Katholieke Sas, waar Carnaval heiliger is, dan de Heer zelf.

De mooiste Bordeaux, filet pur, kreeft, mosselen zijn een greep uit de bestsellers, welke geserveerd werden in het Sasse familierestaurant “Royal”. Daar eenmaal geproefd van de horeca is de liefde voor lekker eten en drinken blijven bestaan. De basis van de Vlaams-Frans klassieke keuken is mij daar voor en achter de coulissen langzaam duidelijk geworden.

Varken van het spit is een beklonken familietraditie en het grill restaurant van mijn neefjes met ribeyes van de huif BBQ, hele buikribben en gamba’s zijn basissmaken en skills die de honger naar Bourgondisch genieten enkel bleef voeden. Mijn studententijd bouwkunde te Tilburg heeft daar weinig aan veranderd. Ik wilde architect worden. Dat ben ik ook geworden; op het bord, in het glas.

Een grove 5 jaar geleden gaf OFYR daar een extra dementie aan. Niet alleen werd het mogelijk om bij mensen thuis te koken. Maar ook outdoor met sfeer en show, gezelligheid en warmte werd mogelijk. Kleine aanpassing in skills en receptuur gaf de mogelijkheid om klanten en hun gasten op hoog niveau van hun dis te voorzien. De elegante vorm, natuurlijk effect van vlammen en warmte strookt exact met de gedachten van Citrus Food Concepts over drank en spijzen.

Koken met de OFYR op allerhande gelegenheden is dan ook een steevast het stuk maatwerk dat Citrus biedt. Als chef van Citrus ben ik fier op hetgeen wij kunnen bieden met de OFYR en trots te mogen zeggen dat ik de tweede kok in de wereld was die er professioneel op heeft gekookt. En meteen verkocht en smoorverliefd!

De OFYR haar elan leent zich niet enkel voor de looks, ze werkt nog geweldig ook, heeft wel de nodige aandacht nodig en verbruikt aardig, maar zolang ze de volle aandacht krijgt floreert ze welig. De vergelijking met de ideale partner mag dan ook gemaakt worden. De filosofie van Citrus Food Concepts is dat de klant ontzorgt moet worden, door aanwezige gasten middels een totaalconcept in de watten te leggen. Hoe de OFYR daar een verrassend veelzijdige partner in grote of kleine gezelschappen is, ga ik je door middel van onze gerechten in deze workshop OFYR Experience laten zien.

WORKSHOPS VAN DEZE BBQ EXPERT
18/09/2021
Zeg je OFYR dan zeg je design, sfeer, gezelligheid en middels outdoor cooking mooie en lekkere dingen maken. Met de OFYR kan bijna alles. Voor iedereen die beginnend OFYR bezitter is, of een OFYR overweegt te kopen is deze workshop aan te bevelen. Deze workshop staat onder leiding van Wout Vereecken, OFYR ambassadeur van het eerste uur. Wout kan je als geen ander laten ervaren wat er allemaal mogelijk is met de OFYR. [KLIK OP DE AFBEELDING en LEES MEER]
Expired