Guy Weyts

Guy Weyts (53 jaar uit Retie – België) staat al zijn hele leven in de keuken. Hij heeft 21 jaar lang een klasse restaurant gehad, is culinair consultant voor verschillende restaurants en kookt ook al jaren op privéjets en luxe jachten. Op culinair gebied is Guy een beetje een Rockster.

Twee jaar geleden richtte deze culinaire duizendpoot, samen met zijn vrouw Fabi Iemants, het STOKE Outdoor Cooking Center op in Mol België. Daar verkopen ze OFYR’s, geven zalige workshops voor koken op een OFYR en doen aan ‘Kickass Catering’ op de OFYR of in jouw keuken thuis.

Guy is het als chef het gezicht van OFYR in hun communicatie en heeft het OFYR kookboek geschreven.
Daarin staan 72 gerechten waarmee je de OFYR gedurende het hele jaar kan gebruiken. Het lijvige boek is uitgebracht door OFYR zelf.

BBQ EXPERT DETAILS
WORKSHOPS VAN DEZE BBQ EXPERT
18/09/2021
Zeg je OFYR dan zeg je design, sfeer, gezelligheid en middels outdoor cooking mooie en lekkere dingen maken. Voor iedereen die al een OFYR bezit en wil ervaren wat er culinair allemaal mogelijk is, is deze workshop een must. Deze workshop staat namelijk onder leiding van Guy Weyts. Guy is als chef het gezicht van OFYR in hun communicatie en heeft het OFYR kookboek geschreven. [KLIK OP DE AFBEELDING en LEES MEER]
Expired