Jeanette Rijnbeek

Voor wie mij nog niet kent… Ik ben Jeanette Rijnbeek, mama en gepassioneerd freestyle barbecuer.

Vroeger was ik zoals iedere andere gezonde Hollander een fervent speklappen verschroeier. Gelukkig heb ik mij de afgelopen jaren vele technieken en disciplines van het koken op vuur eigen mogen maken. Niet alleen de grote stukken low & slow vlees, maar ik maak ook graag verfijnde gerechten van pure, eenvoudige en verantwoorde ingredi├źnten. Van soep tot toetje en alles daar tussenin. Dit alles met freestyle, dus niet volgens het (recepten) boekje. Om deze gerechten te kunnen bereiden ga ik een metalen (gas) bbq, kamado, braai, placha, Joy Stove of Amerikaanse smoker niet uit de weg.

En waar staat Jeanette oftewel Freestyle Jeanette oftewel Freestyle BBQ verder voor? Voornamelijk voor denken buiten de lijnen, delen van passie en kennis door middel van demonstraties, workshops of persoonlijk maatwerk thuis of op locatie. Maar ook in het verzorgen van proeverijen, private dining of het organiseren van barbecue evenementen of wedstrijden.

Mijn passie houdt me niet alleen bezig op proffessioneel gebied, maar ook tijdens BBQ wedstrijden. Zowel als jurylid of als deelnemer onder de naam “Madame Jeanette” ben ik op het wedstrijdveld te vinden bij KCBS, SCA/whole hog wedstrijden of met “Team de Brethoniere”bij culinaire bbq wedstrijden.

Barbecue is passie delen, technieken leren en smaak beleven!

Mocht je meer willen weten of mijn BBQ bezigheden willen volgen? Freestyle BBQ is te vinden op Facebook en InstaGram.

BBQ EXPERT DETAILS
WORKSHOPS VAN DEZE BBQ EXPERT
18/09/2021
Zowel het koud roken als het werken met cederhout zijn manieren om mooie smaken toe te voegen. BBQ Expert Jeanette Rijnbeek laat je ervaren wat er allemaal mogelijk is. Jeanette kan uit eigen ervaring als geen ander vertellen hoe je koud moet roken en wat je allemaal kan doen met cederhout. Deze workshop wordt mede mogelijk gemaakt door Rookplankje.nl. [KLIK OP DE AFBEELDING en LEES MEER]
Expired