John Spruit

John omschrijft zichzelf als Papa, Biker, Echtgenoot, Chef, Knuffelbeer, Kaaskop, Wijngek, Prettig Gestoord, Levensgenieter.

Chefkok John Spruit verlaat steeds vaker zijn hete fornuis om te koken op gloeiende kolen en boven loeiende vlammen. Dat gebeurt met grote stukken vlees van dieren die een prima leven hebben gehad en die met respect worden bereid.

Chef John Spruit maakte samen met Captain Henk Kuipers een kookboek voor echte mannen, genaamd Bikkels aan de kook. Met daarin alleen eten dat gemaakt wordt op open vuren, op spiesen, in grote pannen en waar het vet vanaf druipt. Zelf geschoten wild. Grote steaks. Rokende Spareribs. Een varken aan het spit. Niks geen fornuis meer, niks geen pannen. Het komt allemaal samen in Bikkels aan de kook, outdoor koken voor echte kerels.

Al zijn outdoor cooking ervaring heeft John ook losgelaten op de pelletsmoker. Het resultaat deelt John met jullie in deze leerzame workshop.

BBQ EXPERT DETAILS
    WORKSHOPS VAN DEZE BBQ EXPERT
    18/09/2021
    De pelletsmoker groeit snel in populariteit. Vandaar dat we het oer Hollandse merk Smokey Bandit hebben gevraagd een workshop te verzorgen waarin je alles leert over het werken met een pelletsmoker. John Spruit zal samen met Erik 'Brute Bosjesman' Manders laten ervaren hoe een pelletsmoker werkt en wat je er allemaal mee kan. En uiteraard proef je lekkere dingen bereid op de pelletsmoker. Deze workshop wordt mogelijk gemaakt door Smokey Bandit. [KLIK OP DE AFBEELDING en LEES MEER]
    Expired