Leonard Elenbaas

Leonard Elenbaas is een gepassioneerde chef-kok met vele jaren ervaring in de keuken. Hij was ongeveer 7 jaar de trotse eigenaar van Restaurant Pure Passie. Gedurende deze jaren kwam hij de Big Green Egg-barbecue tegen, die de volledig nieuwe kijk op koken opende. Dit pad bracht hem ertoe om een ​​freelance chef-kok te worden. Zijn passie uit de horeca, brede ervaring en passie voor koken, schrijven en publiceren van 6 BBQ receptenboeken (waaronder het boek GROE OP KOLEN), workshops en BBQ trainingen geven, verschillende evenementen voorbereiden en de wereld rondreizen om het voor iedereen mogelijk te maken om de Big Green Egg te ervaren, opende een compleet nieuwe deur voor hem. Hij is Pure Passie On Tour!

Leonard heeft als Big Green Egg chef diverse masterclasses gegeven bij top restaurants en top chefs getraind over de hele wereld, waaronder Nr. 1 restaurant van de wereld Noma in Kopenhagen en restaurant Arzak in San Sebastian – Spanje. Tevens heeft Leonard voor diverse Big Green Egg distributeurs in Europa masterclasses gegeven voor topchefs en particulieren in oa. Spanje, Praag, Litouwen, Turkije, Duitsland, Frankrijk, Bangkok, Amerika, Zweden, Italië, Slovenië.

Door zijn allround ervaring in zijn restaurant gaat Leonard je laten ervaren wat er allemaal met groente kan op de BBQ.

WORKSHOPS VAN DEZE BBQ EXPERT
18/09/2021
Er kan zo veel meer met groente op de BBQ. Vooral wanneer je dit gaat combineren met de uitzonderlijke smaken van de Koppert Cress kruiden. In deze workshop laat Leonard Elenbaas je ervaren wat er (nog meer) kan met groente op de BBQ. Leonard is mede-auteur van het boek GROEN OP KOLEN en voorheen eigenaar van restaurant Pure Passie. Vooral de combinaties met de Kopprt Cress kruiden zullen je versteld doen staan wat er smaaktechnisch allemaal mogelijk is. [KLIK OP DE AFBEELDING en LEES MEER]
Expired