Rene de Regt

Mijn naam is Rene de Regt en ik ben de eigenaar van HangBelly BBQ.

Alweer 7 jaar geleden heb ik de beslissing genomen om fulltime door te gaan met mijn passie, BBQ’en! Sindsdien is mijn bedrijf uitgegroeid tot een allround Real American BBQ cateringbedrijf en zorgen wij voor een unieke BBQ beleving op locatie bij onze klanten, telkens weer helemaal op maat samengesteld!

Onze grootste klus tot op heden hebben wij voor Scouting Nederland verzorgd waar wij tijdens de Roverway waar wij 4.500 scouts van goed BBQ eten hebben voorzien! Ondertussen is het wagenpark flink gegroeid met maar liefst 5 unieke BBQ trailers, die allemaal uniek zijn, hierdoor kunnen wij voor elke cateringvraag een oplossing bieden.

Ook is HangBelly BBQ door o.a. Weber en Napoleon Grills gecertificeerd om workshops en demo’s te verzorgen.

Tevens organiseer ik de internationale Suydersee BBQ wedstrijd, meer info daarover kun je vinden op www.suydersee-bbq.nl en natuurlijk kun je de gratis app downloaden in de App Store en de Play Store!!!

Dus voor zowel je privé als zakelijke BBQ evenement moet je bij www.HangBellyBBQ.nl zijn!!!

WORKSHOPS VAN DEZE BBQ EXPERT
18/09/2021
Hoe leuk is het om te leren hoe je zelf de perfecte hamburger moet maken. In smaak zijn zelf gemaakte hamburgers vele malen lekkerder. En echt niet moeilijk om te maken. Als je maar weet waar je op moet letten. Dat gaat René de Regt je in deze workshop leren. René is eigenaar van cateringbedrijf HangBelly BBQ en demo chef voor diverse BBQ merken. René heeft al duizenden hamburgers op zijn BBQ's gehad. Bij René ben je voor het zelf leren maken van hamburgers dus in goede handen! [KLIK OP DE AFBEELDING en LEES MEER]
Expired