Marc Hehemann

Ik ben Marc Hehemann, 57 jaar en kom uit Tilburg. Mijn ouders zijn beiden in Indonesië geboren en ik ben dus met veel en lekker eten opgegroeid. Er is niets relaxter en geeft me meer ontspanning dan een heerlijke maaltijd neerzetten voor vrienden, familie en gasten.

Mijn lijfspreuk is; “Je eet elke dag, waarom zou je er niet van genieten?”.

Door mijn passie en mijn competitief karakter heb ik deelgenomen aan een aantal TV kookwedstrijden (o.a. Topchef). Ik ben altijd al een fervent BBQ-er geweest en door de mogelijkheid om lekker buiten te koken, te roken, te bakken en te grillen een enorme fan van BBQ-en.

Ik verzorg BBQ demonstraties en workshops, heb kooklessen gegeven op een Middelbare school en ben als inval kok werkzaam bij diverse restaurants op (*) niveau. Verder verzorg ik catering en kookworkshops, maar kan ook ingehuurd worden om bij jou thuis te koken/grillen/bakken. Ik ben lid van het koksgilde en ben jurylid van de WBQA.

Tijdens het BBQ Madness festival wil ik jullie laten ervaren dat BBQ-en niet alleen uit grote stukken vlees hoeft te bestaan, maar dat je er zeker ook mooie culinaire gerechtjes op kan klaarmaken.

BBQ EXPERT DETAILS
WORKSHOPS VAN DEZE BBQ EXPERT
18/09/2021
Wanneer je een steeds betere BBQ'er wordt leg je vaak de lat hoger en wil je steeds mooiere en lekkerdere dingen gaan maken. De techniek beheers je al. Het gaat nu vooral om het combineren van smaken en de presentatie. Culinair BBQ dus. Tijdens deze workshop gaan jullie samen met Marc Hehemann enkele culinaire BBQ gerechten maken. Marc is als inval kok werkzaam bij diverse restaurants op (*) niveau en heeft deelgenomen aan een aantal TV kookwedstrijden (o.a. Topchef). Dat zit dus meer dan goed! [KLIK OP DE AFBEELDING en LEES MEER]
Expired