Harm Jan Bloem

Barbecueën zit Harm-Jan in het bloed. Als twaalfjarige begon hij al, gewoon op een ijzeren prullenbak met een tuinhekje als rooster. De ene opa van Harm Jan was jachtopziener, de andere smid. De genen hebben elkaar gekruist. Niet verwonderlijk dus dat Harm-Jan met een voorliefde voor natuur, vlees en vuur opgroeide.

Toen hij begin twintig was leerde hij de typisch Amerikaanse en Afrikaanse barbecuetechnieken. Doordat hij veel in deze landen verbleef experimenteerde hij met veel verschillende houtsoorten en kruiden om uit te vinden welke houtsoorten de lekkerste rooksmaken opleverden en welke kruiden goed op de barbecue werkten.

Harm Jan is een veelzijdig BBQ-Man. In 2004 nam hij de grote sprong en startte hij zijn eigen barbecuebedrijf BushKitchen, dat inmiddels 14 jaar succesvol bestaat. Hij liet zijn eigen 20 inch smoker bouwen, waarop hij vlees-en visgerechten op indirect houtvuur bereidt.

In de afgelopen jaren is de BBQ-Man uitgegroeid tot een veelzijdig BBQ persoonlijkheid. Hij barbecuet voor exclusieve partijen, bedrijfsfeesten, familiefeesten of tuinfeesten, is bekend van televisie als de BBQ-Man bij RTL4 o.a. (Ik kom bij je eten) en 24 Kitchen (BBQ Street’) en hij is tevens in te huren voor presentaties. Daarnaast jureerde Harm-Jan de Jack Daniels wereldkampioenschappen BBQ in Amerika en organiseert hij professionele BBQ workshops in zijn BBQ studio.

Ook organiseert Harm Jan in samenwerking met BMS-Travellers onvergetelijke incentive reizen ‘Bush Braai’ in Zuidelijk-Afrika. Ik zie er dan ook naar uit om mijn braai ervaring met jullie te delen tijdens deze workshop.

WORKSHOPS VAN DEZE BBQ EXPERT
18/09/2021
De braai rukt op en is in steeds meer achtertuinen te zien. En terecht. De braai is niet alleen heel mooi, maar ook heel veelzijdig. Er zijn weinig bereidingen die je niet op de braai zouden kunnen. Veel van deze bereidingen komen aan bod in deze workshop, waardoor deze voor iedereen die een braai heeft (of overweegt) interessant is. Harm Jan Bloem (24 Kitchen BBQ Street) is zelf een groot braai liefhebber en verzorgt deze workshop. Deze workshop wordt mogelijk gemaakt door BRAAIMASTER. [KLIK OP DE AFBEELDING en LEES MEER]
Expired