Kees de Klerk (BBQ & More)

Mijn naam is Kees de Klerk Wolters. Ik ben 44 jaar en ik kom uit Waddinxveen.

Van jongs af aan houd ik al van lekker eten en de gezelligheid die daarbij komt kijken. Het zelf koken van dit eten vond en vind ik echter nog leuker. In de loop der jaren ben ik veel met koken bezig geweest en heb ik mij door zelf experimenteren en het volgen van workshops, cursussen en opleidingen verschillende technieken eigen gemaakt.
De barbecue kwam pas later op mijn pad, maar hier ligt toch zeker mijn passie. Ook met de barbecue heb ik veel verschillende technieken en producten geprobeerd en eigen gemaakt. Ik ben mee gaan doen aan culinaire barbecue wedstrijden met het Fumo BBQ team en (buiten corona) organiseer ik jaarlijks de culinaire BBQ wedstrijd voor de SBWN in Waddinxveen.

Mijn passie voor lekker eten en vooral voor barbecueën deel ik graag met mensen. Naast het hobbymatige deel van heb barbecueën ben ik daarom enkele jaren geleden Fumo BBQ gestart en verzorg ik onder deze naam barbecue catering en -workshops voor zowel beginners als gevorderden. Daarnaast ben ik demochef voor Big Green Egg, en verzorg ik voor hen de officiële Big Green Egg Workshops.

Deze passie en ruime ervaring met barbecueën wil ik ook op dit festival delen. Tijdens mijn beginners BGE workshop leer je de basis van het koken op een Big Green Egg en zullen we een diverse gerechten maken.

BBQ EXPERT DETAILS
WORKSHOPS VAN DEZE BBQ EXPERT
18/09/2021
Nadat er in 2020 in Nederland nog nooit zo veel kamado's zijn verkocht bestaat er bij veel mensen te behoefte om goed te leren wat je er allemaal mee kan. En dat is heel veel. Vandaar dat we dit hebben gesplitst in Beginners en Gevorderden. Deze Gevorderden workshop leert je diverse Gevorderden technieken en is dus vooral geschikt voor mensen die hun kamado al enige tijd hebben en er het maximale uit willen halen. [KLIK OP DE AFBEELDING en LEES MEER]
Expired