Johan van der Heijden

Mijn naam is Johan van der Heijden, geboren in 1962 en woonachtig in Barneveld. Getrouwd met Corina en trotse vader van inmiddels twee volwassen zoons. Sinds september 2019 ben ik met 180 Graden BBQ mijn eigen bedrijf begonnen. Naast een uitgebreide barbecue catering, verzorg ik ook workshops op locatie, thuis en sta ik op evenementen.

Na ruim 30 jaar werkzaam geweest te zijn in de interieurbouw kwam ik helaas met een burn-out thuis te zitten. Achteraf eigenlijk mijn geluk, want daardoor kon ik mijn passie voor het barbecueën gaan volgen. De naam 180 Graden BBQ kwam tot stand omdat ik enerzijds het roer 180 graden om ging gooien en anderzijds omdat 180 graden een mooie temperatuur is voor veel gerechten op een keramische BBQ.

Mensen kennen mij als een vrolijke, gedreven man, ik ben een echt mensen mens en geniet als ik anderen blij kan maken door mijn passie uit te voeren en te delen. Ik hou van interactie met mijn gasten tijdens het barbecueën.
Bij mij draait alles om sfeer, beleving en passie voor wat je doet!

WORKSHOPS VAN DEZE BBQ EXPERT
18/09/2021
Nadat er in 2020 in Nederland nog nooit zo veel kamado's zijn verkocht bestaat er bij veel mensen te behoefte om goed te leren wat je er allemaal mee kan. En dat is heel veel. Vandaar dat we dit hebben gesplitst in Beginners en Gevorderden. Deze Beginners workshop leert je de basis en is dus vooral geschikt voor mensen die hun kamado net hebben of merken dat ze er nog onvoldoende van weten. [KLIK OP DE AFBEELDING en LEES MEER]
Expired