FAQ

De 375 euro is een all-in prijs voor het hele weekend. Inbegrepen zijn 6 workshops naar keuze, 2x avondeten, 2x lunch en 2x ontbijt. Wanneer het Early Bird ticket wordt gekocht ontvang je tevens als extra het nieuwe boek CULINAIR BBQ 2 twv € 29,95. Het enige wat niet is inbegrepen zijn de drankjes en de wijze van overnachting die je kiest.

Als organisatie heb je er baat bij dat de ticketverkoop snel op gang komt en wil je zo snel mogelijk alle beschikbare kaarten verkopen. Vandaar dat je bezoekers die snel hun kaarten kopen (de Early Birds) beloont met wat extra’s. Soms een kleine korting op de entreeprijs. Wij hebben een veel mooier aanbod. Wanneer het Early Bird ticket door jou wordt gekocht ontvang je als extra het nieuwe boek CULINAIR BBQ 2 twv € 29,95. Je krijgt het boek overhandigd tijdens het festival.

Nadat het ticket is gekocht ontvang je een email met de instructie hoe je zelf jouw 6 workshops kan selecteren. Dat doe je zelf op de website door in te loggen in MIJN ACCOUNT. Heb vooraf even goed gekeken welke workshops er allemaal zijn, wat er wordt behandeld en welke 6 je zou willen volgen.

Ja, je kan je keuze achteraf nog aanpassen. Het aantal bezoekers, het aantal workshops en het aantal deelnemers per workshop is op elkaar afgestemd. VOL = VOL. Wanneer jij van workshop wisselt kan het dus zijn dat de plaats die vrij komt wordt ingenomen door iemand anders waardoor je niet meer terug kan wisselen.

Het aantal bezoekers, het aantal workshops en het aantal deelnemers per workshop is op elkaar afgestemd. VOL = VOL. Voor beide kamado workshops (Beginners + Gevorderden) hebben we 2 groepen, omdat we daar veel aanmeldingen verwachten. Wanneer een workshop vol is zul je dus een andere workshop moeten kiezen. Ook dit is een rede om snel je ticket te kopen zodat je op tijd jouw 6 workshops kan reserveren. Volgende editie in 2022 zullen veel workshops weer terugkeren.

De inhoud per workshop staat beschreven op de website onder WORKSHOPS.

Ja en Nee. Tijdens het BBQ Madness Festival worden de diverse workshops niet in zijn geheel opgenomen. Wel is het zo dat bijna alles wat in de diverse workshops wordt behandeld aan instructies is te vinden op de BBQ Pitmaster Community. Wordt dus member en krijg toegang tot al deze content.

Op vrijdagavond is er een Low & Slow avond met een aantal mooie Low & Slow gerechten. Op zaterdagavond houden we een Open Fire avond met mooie grillgerechten. Middels diverse muntjes kun je van al deze gerechten gaan genieten. Dit is inbegrepen in de ticketprijs.

Het resultaat van je ochtendworkshop eet je lekker op met de groep en is tevens je lunch.

Zowel op zaterdag als op zondag is er voor iedereen een lekker ontbijtje, wat me middels een tasje aan alle deelnemers gaan uitreiken. Aanvullend worden er door de diverse Pitmasters de nodige lekkere BBQ breakfast gerechtjes gemaakt, welke bij ze op kan halen. Dit is inbegrepen in de ticketprijs.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons streven is om te proberen daar rekening mee te houden. Dan zal niet met alle allergieën lukken.

Dat hangt van je handicap af. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons streven is om te zorgen dat ook jij kan deelnemen aan het BBQ Madness Festival.

Ja, dan kan. Ze kunnen niet het festival bezoeken, maar wel op Ommerland verblijven. Voor de overige leden van het gezin is daar heel veel te beleven. Bekijk de website van Ommerland  voor alle mogelijkheden.

Op onderstaande plattegrond staat aangegeven waar op het terrein het festival zich bevindt. Zoals je ziet is dat redelijk centraal op het recreatiepark.

Nee, je mag overnachten waar je zelf wil.

Je boekt zelf je overnachting op de website van Ommerland. Op de BBQ MADNESS FESTIVAL website tonen we de diverse beschikbare accommodaties. Boeken loopt dus niet via ons. Wanneer je een accommodatie boekt verklaar je akkoord te gaan met alle voorwaarden van Ommerland, waaronder de huisregels. De mensen die het eerst boeken hebben de meeste keus. Ook hier geldt VOL = VOL! Koop dus op tijd je ticket en boek de door jou gewenste accommodatie.
Reserveer jouw verblijf bij Ommerland op www.ommerland.nl, via  info@ommerland.nl of bel met 0529-451362.

VOL = VOL. Enige mogelijkheid is een andere accommodatie op (of buiten) het park te kiezen. Campingplaatsen zijn er voldoende. Dus voor een tent of caravan is er altijd plaats.

De organisatie van het BBQ MADNESS FESTIVAL draagt KiKa een warmt hart toe. Vandaar dat we middels een loterij graag wat geld ophalen. Soms is het goed om je te realiseren dat we best bevoorrecht zijn dat we een weekend lang een mooi feestje kunnen vieren. Er zijn genoeg mensen die met veel narigheid worden geconfronteerd, waarbij – wanneer het kinderen betreft – je hart snel breekt. Vandaar dat wij al onze Festival sponsoren hebben gevraagd om wat mooie artikelen ter beschikking te stellen. Deze zullen we zaterdagavond gaan verloten onder alle deelnemers die een lootje hebben gekocht. De opbrengst van de aan jullie verkochte loten zullen wij als organisatie verdubbelen. Dit totaalbedrag stellen wij ter beschikking aan KiKa.

Ja, dat is er. Het betreft de huisregels van Recreatiepark Ommerland. Heeft vooral te maken met het tijdstip tussen 24.00 – 01.00 uur. Op de vrijdag en de zaterdag stopt het Festival om 24.00 uur. Het is van belang dat alle bezoekers met zo min mogelijk overlast voor de overige parkbezoekers naar hun eigen accommodatie gaan, geen after party meer houden en gaan slapen. De ingehuurde beveiliging zal daar op toezien.

Green Event wil zo veel zeggen dat wij als festival organisatie alles proberen te doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om alles op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier te organiseren. We werken bijvoorbeeld niet met plastic disposables, niet met wegwerp plastic glazen, huren een aggregaat dat mede werkt op zonne-energie, enz.

Dit betreft de aankomst- en vertrektijden zoals Recreatiepark Ommerland deze hanteert. Aankomst is mogelijk op de vrijdag vanaf 15.00 uur. Uiterlijk maandagochtend 10 uur dien je te zijn vetrokken. Zondagavond vertrekken mag uiteraard ook. Het BBQ MADNESS Festival beging op vrijdag om 18.00 uur en eindigt op zondagavond rond 19.00 uur.

Op het park kun je parkeren naast je accommodatie. Zie ook de uitleg op de website van Recreatiepark Ommerland.

Ja, dat is lastig. Vooral voor het eten. De hoeveelheid ingekocht eten is namelijk afgestemd op de bezoekers. Vandaar dat de bezoekers muntjes krijgen om de hoeveelheden te laten kloppen. Wanneer drank muntjes worden verloren kunnen we daar niets aan doen. Wanneer er muntjes voor het eten worden verloren kunnen we wanneer er aan het einde eten over is je alsnog jouw portie geven.

De BBQ Pitmaster Community is de bedenker, initiatiefnemer en organisator van het BBQ Madness Festival. Vandaar dat de BBQ Pitmaster Community PREMIUM members met voorrang als eerste de kans hebben gekregen om tickets te kopen voor het festival. Interesse om ook member te worden van de BBQ Pitmaster Community? Bezoek eens de WEBSITE en kijk wat de BBQ Pitmaster Community allemaal te bieden heeft.