Stel NU jouw Festival Tickets veilig

Tickets BBQ Madness Festival 2021
Dit unieke Festival mag jij NIET missen! Bestel nu je festival tickets. VOL = VOL.

Koop NU jouw tickets. VOL = VOL!

Het BBQ Madness Festival organiseren we dit jaar voor de eerste keer. We gaan voor perfectie en daar komt veel bij kijken. Ben je van plan om te komen? Dan is het verstandig om je festival ticket nu al te bestellen. Je heb dan nog alle keus bij het selecteren van jouw workshops. Ook heb je nog alle keus bij het selecteren van je accommodatie bij Recreatiepark Ommerland. Er is voor iedereen die een ticket koopt plaats, maar je hebt als snelle beslisser de eerste keus! Tevens doe je er ons als organisatie uiteraard ook een plezier mee. Maak dus gebruik van het EARLY BIRD aanbod. Je krijgt dan tijdens het festival als EARLY BIRD cadeau het mooie nieuwe boek CULINAIR BBQ 2 overhandigd twv € 29,95.

Early Bird cadeau – boek CULINAIR BBQ 2

Het door BBQ Pitmaster Community in eigen beheer gemaakte boek CULINAIR BBQ 2 bevat 80 culinaire outdoor cooking gerechten. Alle 80 gerechten zijn Keilekker en Supersimpel! Voor iedere liefhebber van outdoor cooking is dit boek een must-have. Je krijgt dit mooie 200 pagina’s dikke boek cadeau wanneer je voor 1 juli 2021 je EARLY BIRD ticket koopt. Ieder ticket geeft recht op een boek.

Tot 1 juli 2021.
EARLY BIRD Festival Ticket
375.00

Boek CULINAIR BBQ 2(twv € 29,95) cadeau.

Keus uit totaal 25 BBQ workshops.

Gegeven door 25 BBQ Experts.

Kies er hiervan zelf 6 uit.

Inclusief Low & Slow diner vrijdag

Inclusief Open Fire diner zaterdag

Inclusief ontbijt zaterdag + zondag

Exclusief drankjes.

Boek zelf je overnachting.

VOL = VOL
Festival Ticket
375.00

Keus uit totaal 25 BBQ workshops.

Gegeven door 25 BBQ Experts.

Kies er hiervan zelf 6 uit.

Inclusief Low & Slow diner vrijdag

Inclusief Open Fire diner zaterdag

Inclusief ontbijt zaterdag + zondag

Exclusief drankjes.

Boek zelf je overnachting.

VOL = VOL

Break-Even aantal Tickets

Wanneer we voor 1 augustus 2021 niet het voor ons minimaal vereiste break-even aantal aan tickets hebben verkocht zal het festival helaas dienen te worden geannuleerd. Iedereen die tot dat moment een ticket heeft gekocht krijgt de eerste week van augustus de volledige ticketprijs retour. Gezien de vele enthousiaste reactie en de grote belangstelling is eerder de verwachting dat het festival snel zal zijn uitverkocht.

CORONA GARANTIE

Wanneer door een eventuele nieuwe coronagolf het festival vanuit de overheid wordt verboden blijven gekochte festivaltickets geldig voor de eerstvolgende editie van het festival, dat zo snel als mogelijk zal plaatsvinden.

Verdien de prijs van je ticket terug!

Zie onderstaande 2 festival aanbiedingen. Ja, je leest het goed. Wanneer jij het BBQ Madness Festival bezoekt is het mogelijk om een OFYR of een Big Green Egg Large te kopen met € 375,- korting. Hiermee verdien jij je ticket dus direct terug! Dit festival leent zich er dus uitstekend voor om zowel de OFYR als de Big Green Egg kamado in diverse workshops zelf uit te proberen en bij tevredenheid direct met korting aan te schaffen. Hoe gaaf is dat!